OM KULTURHUSET

Herunder finder du en oversigt over Husets indretning samt en beskrivelse af husets aktiviteter og dine muligheder.

HUSET FOR ALLE

Vores dejlige hus er også dit hus! Smukt beliggende ved sø og park og samtidig tæt på byens hovedstrøg. Her er de perfekte rammer for alskens aktiviteter: koncerter, teater, foredrag, møder og konferencer, kunstudstillinger og meget, meget mere. Kulturhuset rummer også en biograf og et dejlig spiseri.

PRAKTISK

Åbningstider
Parkering

grundplan af huset

ARRANGEMENTER

Huset arrangerer og afholder en række spændende arrangementer for enhver smag. Lige fra koncerter over foredrag til udstillinger. Vi forsøger hele tiden at sikre der er noget for alle. Herunder kan du se vores kommende arrangementer.

Sangerinde

LOKALER

Huset rummer i alt 4 dejlige lokaler i alle størrelser og til alle formål. Vores største lokale er storsalen som oftest danner rammer om større arrangementer og firma begivenheder. Men vi har også lokaler der passer til det korte møde, en samtale eller andet, som der måske ikke er plads til i virksomheden. Det er også muligt at bestille udstyr samt mad & drikke til alle vores lokaler.

Mødelokale

VÆRKSTEDER

Kunne du tænke dig at lære at sy, strikke, hækle, lave glaskunst, male billeder eller andet så er Husets værksteder lige noget for dig. Du får også mulighed for at møde en masse dejlige mennesker som også bruger værkstederne.

Strikketøj

Biografen

I biografen viser vi lige fra mørke undergrundsfilm til Hollywood blockbusters. Der vises film mandage, onsdage og fredage samt en række specialarrangementer. Se biffens filmprogram herunder.

Biograf

Spiseriet

Uanset om du i øvrigt er bruger af Kulturhuset er Spiseriet et fantastisk sted at komme og slappe af. Lækre omgivelser, lækker mad til rimelige priser og en rigtig god stemning. Kom glad!

Spiseriet

VELKOMMEN!

Kulturhusenes logo

Prags Boulevard 49
2300 København S
 70 70 10 75

kontakt@kulturhusene.com

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag:     09:00 - 18:00
Onsdag:  09:00 - 18:00
Torsdag:   10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   Lukket
Søndag:  Lukket

Københavns kommune logo